Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd.
Κίνα Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8

Foshan Xinghehan Technology Co., Ltd.

Η Co. τεχνολογίας Xinghe Han Foshan, ΕΠΕ είναι μια καινοτόμος επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ιδρύεται το 2022. Η κύρια επιχείρηση της καλύπτει την έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, την παραγωγή και την κατασκευή, και τις υπηρεσίες πωλήσεων.

ικανότητα

Τα εκατομμύρια των καινοτόμων προϊόντων μπορούν να παραχθούν κάθε χρόνο. Η επιχείρηση έχει μια ομάδα των υπαλλήλων που είναι ικανοί στις διαδικασίες παραγωγής και τη διαχείριση λεπτομέρειας, ελέγχοντας αυστηρά κάθε διαδικασία για να εξασφαλίσουν υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής και κατασκευής. Επιπλέον, η επιχείρηση συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση του εξοπλισμού και την ενίσχυση της ικανότητας παραγωγής των γραμμών παραγωγής, επιτυγχάνοντας βαθμιαία την ευφυή και αυτοματοποιημένη παραγωγή.

ποιότητα

Κάθε προϊόν παραχθε'ν υποβάλλεται στην ακριβείς ποιοτικές επιθεώρηση και την πιστοποίηση. Προκειμένου να εξασφαλιστούν η υψηλής ποιότητας ποιότητα των προϊόντων και η αξιόπιστη λειτουργία, η επιχείρηση ακολουθεί αυστηρά τα διεθνή πρότυπα για να αναπτύξει τα ποιοτικά σχέδια διαχείρισης. Ο πελάτης τιμών Ομάδων Διοίκησης ανατροφοδοτεί και βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων μέσω της συνεχών επιθεώρησης και της βελτίωσης.

έρευνα και ανάπτυξη

Η επιχείρηση έχει εμμείνει πάντα στην ανεξάρτητη καινοτομία, που εμμένει στο στόχο της καινοτομίας, της συνεργασίας, και της επιτυχίας. Η επιχείρηση έχει μια πολλαπλών ειδικοτήτων και πεπειραμένη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, η οποία έχει προωθήσει μια σειρά οδηγώντας προϊόντων μέσω της συνεχών τεχνολογικών έρευνας και της ανάπτυξης προϊόντος. Για να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα της έρευνας και της ανάπτυξης, η επιχείρηση βελτιστοποιεί συνεχώς την έρευνα και τη αναπτυξιακή διαδικασία και αυξάνει τις επενδύσεις κεφαλαίου.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : Nihowban

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 800-1000

Ιδρύθηκε Έτος : 2022

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Ο ιδρυτής της επιχείρησης προέρχεται από ένα τεχνικό υπόβαθρο και έχει τα έτη εμπειρίας στις θέσεις πρώτης γραμμής, κατέχοντας τις ισχυρές επαγγελματικές δεξιότητες. Από την αρχή της καθιέρωσης, ο ιδρυτής οδήγησε την ομάδα για να εστιάσει στη δημιουργία του τέλειου προϊόντος για κάθε πελάτη. Μέσα στα χρόνια, η επιχείρηση έχει συνεργαστεί ενεργά με κάθε πελάτη για να δημιουργήσει το ιδανικότερο προϊόν και έχει διατηρήσει πάντα υψηλής ποιότητας πρότυπα.

Με το πέρασμα του χρόνου, η επιχείρηση συνέχισε να αυξάνεται και να συσσωρεύει την πλούσιες εμπειρία και την τεχνολογία. Το επιχειρησιακό πεδίο της επιχείρησης έχει επεκταθεί βαθμιαία στους πολλαπλάσιους τομείς. Εντούτοις, η επιχείρηση έχει εμμείνει πάντα στο σκοπό της στους πελάτες τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Σήμερα, η επιχείρηση έχει γίνει ηγέτης στη βιομηχανία, όχι μόνο που κατέχει τη βαθιά δυνατότητα συσσώρευσης και καινοτομίας στην τεχνολογία αλλά και που διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο της προσοχής και την επένδυση στην εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών και χρηστών. Η επιχείρηση θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη συνεπείς φιλοσοφία και την αφιέρωσή της την παροχή σε κάθε πελάτη τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα και των υπηρεσιών.

υπηρεσία της εταιρίας

Στον κόσμο της κατασκευής, οι υπηρεσίες εργοστασίων OEM/ODM είναι ουσιαστικές για τις επιχειρήσεις κοιτάζοντας για να παραδώσουν τα υψηλής ποιότητας αγαθά και τις υπηρεσίες. Με τέτοιες υπηρεσίες, οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να παραγάγουν τα διάφορα προϊόντα χρησιμοποιώντας τον ειδικευμένο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των ενοτήτων λέιζερ, τους εκπαιδευτικούς εκπαιδευτές, τα εργαλεία αναγνώρισης λέιζερ, και τις συσκευές βαθμολόγησης λέιζερ. Αυτά τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από την ακρίβεια και την ακρίβειά τους στους αντίστοιχους τομείς τους. Στην επιχείρησή μας, προσφέρουμε τις υπηρεσίες OEM/ODM για τις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να βελτιώσουμε τις προσφορές προϊόντων τους.

 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των ενοτήτων λέιζέρ μας είναι η μεταβλητότητά τους. Αυτές οι ενότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ποικίλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου ιατρικού, της υπεράσπισης, και των βιομηχανικών εφαρμογών. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε μόνο τα υψηλότερες ποιοτικές υλικά και τις διαδικασίες παραγωγής για να εξασφαλίσουμε ότι οι ενότητές μας ανταποκρίνονται στα ακριβέστερα πρότυπα της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Οι εκπαιδευτικοί εκπαιδευτές, τα εργαλεία αναγνώρισης λέιζερ, και οι συσκευές βαθμολόγησης λέιζέρ μας είναι επίσης μεταξύ του καλύτερου στην αγορά, που προσφέρει στους πελάτες τη χωρίς ταίρι απόδοση και τη διάρκεια.

 

Στο εργοστάσιό μας, είμαστε δεσμευμένοι στην παράδοση της καλύτερης δυνατής υπηρεσίας στους πελάτες μας. Η ομάδα πεπειραμένων επαγγελματιών μας πρόκειται πάντα σε διαθεσιμότητα να βοηθήσει με το σχέδιο προϊόντων, την κατασκευή, και τον ποιοτικό έλεγχο. Εάν χρειάζεστε μια ενότητα λέιζερ συνήθειας για μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαιτείτε τη βοήθεια με τη διαδικασία παραγωγής, πρόκειται εδώ να βοηθήσουμε. Μας ελάτε σε επαφή με για να μάθετε σήμερα περισσότερων για τις υπηρεσίες εργοστασίων OEM/ODM μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πάρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Ομάδα επιχείρησης

Η ομάδα της επιχείρησής μας είναι πολύ επαγγελματική, αποτελούμενος των πολλαπλάσιων βιομηχανία-οδηγώντας εμπειρογνωμόνων και του τεχνικού προσωπικού. Έχουμε μια πεπειραμένη Ομάδα Διοίκησης αρμόδια για τον προγραμματισμό και τη λήψη αποφάσεων της επιχείρησης στρατηγικό. Η τεχνική ομάδα μας είναι καλή στις διάφορες τεχνολογίες ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης της προηγούμενης ανάπτυξης, της ανάπτυξης οπίσθιου μέρους και της κινητής ανάπτυξης εφαρμογών. Οι πωλήσεις και οι εμπορικές ομάδες μας γνωρίζουν καλά τις τάσεις βιομηχανίας και κατέχουν τις άριστες δεξιότητες μάρκετινγκ και πωλήσεων. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πολύ επαγγελματική και πάντα πελάτης-κεντρική. Η ομάδα μας απασχολείται στενά και υποστηρίζει η μια στην άλλη για να εξασφαλίσει ικανοποίηση πελατών και να επιτύχει επιτυχώς τους στόχους της επιχείρησης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Δωμάτιο 608, που χτίζει 3, κέντρο Tianan, Νο 31 ανατολικός δρόμος Jihua, οδός Guicheng, περιοχή Nanhai, πόλη Foshan

Διεύθυνση Εργοστασίου:beizhaxixing4jie, η κωμόπολη, dongguan πόλη